Voor wie

Coaching met de inzet van honden kan bij mij voor iedereen vanaf 18 jaar: jongvolwassenen, volwassenen, en ouderen.

Voor iedereen: particulieren, werknemers, zelfstandig wonenden, en cliënten uit de WLZ.

Voor iedereen is een traject op maat te maken. Voor de één is het al een enorme stap om zich aan de afspraak te houden. Voor iemand anders zijn duidelijke oefeningen in structuur en leiding geven belangrijk. Voor ouderen kan het al een grote ontwikkeling zijn om na het verlies van een partner de deur weer uit te gaan. Dit geldt ook voor iemand die vereenzaamd is en zich weer aan de samenleving wil deelnemen.

Voor een hond maakt het niet uit hoe je er uitziet of wat je hebt meegemaakt. Een hond voelt rechtstreeks wie je van binnen bent en wat je nodig hebt.
Een hond kan niet liegen en geeft heel direct feedback op wat je voelt of doet. Daarom zijn het fantastische dieren om in te zetten bij coaching en een spiegel te zijn van de mens.

Er zijn slechts 2 contra-indicaties: Grote angst voor honden (als je een beetje bang voor honden bent is kun je meedoen) en allergisch zijn voor honden.

Wil je weten of coaching met de hond iets voor jezelf, je werknemers, je cliënt of je familielid is? Neem dan gerust contact op om kennis te maken.

Responsive Menu
Add more content here...