Coaching met de inzet van honden kan bij mij voor iedereen vanaf 18 jaar:
– Jongvolwassenen
– Volwassenen
– Ouderen

– Particulieren
– Zelfstandig wonenden
– Cliënten uit de WLZ

Voor ieder persoonlijk is een traject op maat te maken. Voor de een is het al een enorme stap om zich aan de afspraak te houden. Voor iemand anders zijn duidelijke oefeningen in structuur en leiding geven belangrijk. Voor ouderen kan het al een grote ontwikkeling zijn om na het verlies van een partner de deur weer uit te gaan. En dit zelfde geldt voor iemand die vereenzaamd is en zich weer in de maatschappij wil mengen.

Voor een hond maakt het niet uit hoe je er uitziet of wat je hebt meegemaakt. Een hond voelt rechtstreeks wie je van binnen bent en wat je nodig hebt.
Een hond kan niet liegen en geeft heel direct feedback op wat je voelt of doet. Daarom zijn het fantastische dieren om om in te zetten bij coaching en een spiegel te zijn van de mens.

Er zijn slechts 2 contra-indicaties: Grote angst voor honden (als je een beetje bang voor honden bent is kun je meedoen) en allergisch zijn voor honden.

Wil je weten of coaching met de hond iets voor jezelf, je cliënt of familielid is? Neem dan gerust contact op om eens te overleggen of kennis te maken.