Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Nadat ik 14 jaar in loondienst heb gewerkt met mensen uit kwetsbare groepen bied ik tegenwoordig met veel plezier als zzp’er (thuis)begeleiding, coaching en maatschappelijke ondersteuning aan jongvolwassenen vanaf 18 jaar, volwassenen en senioren. Vooral bij (het aanleren of behouden van) dagelijkse vaardigheden, sociale vaardigheden en dagstructuur. En ook bij het overwinnen van sociale angst, voor jezelf opkomen (weerbaarheid) en het ontwikkelen van je assertiviteit.

Ik krijg ook vragen over het (tijdelijk) ontlasten van mantelzorgers. Met de toenemende druk op mantelzorgers willen zij ook wel eens een momentje vrij hebben. Ik geef je dat vrije dagdeel of die paar uur om even lekker even languit op de bank te hangen, uit eten of naar de bioscoop te gaan graag. In de tussentijd ontferm ik me over degene die de begeleiding nodig heeft. Begeleiding is hierbij wel mijn uitgangspunt.

Neem gerust contact op om te overleggen wat je nodig hebt of om gewoon eens even samen koffie te drinken en te kijken of we een ‘klik’ hebben.

Responsive Menu
Add more content here...