Mogelijkheden

Mogelijkheden

Door mijn brede kennis, ruime ervaring en veelzijdige opleidingen zijn er verschillende trajecten mogelijk. Hoe ik je ga helpen hangt af van je hulpvraag, diagnose en doelstelling(en). Tijdens een kennismaking en bij het intakegesprek gaan we hier dieper op in.

Een coachtraject wordt altijd op maat gemaakt zodat het bij jouw hulpvraag en doelstelling(en) past.

  • Als je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit, voorkomen van uitval op het werk en communicatie kun je kiezen voor een coachtraject waarin je zelf veel initiatieven neemt. Ik richt me specifiek op volwassenen vanaf 18 jaar en senioren.
  • Een coachtraject met een duidelijke opbouw en structuur voor als je je wilt ontwikkelen in het communiceren met anderen, sociale vaardigheden (SoVa), weerbaarheid, assertiviteit en dagstructuur. Deze vorm van coaching is ook zeer geschikt voor mensen met LVG (LVB), ASS en als opvoedingsondersteuning voor ouders en gezinnen.
  • Training ‘angst voor honden’ is een coachtraject voor alle leeftijden. Centraal staat je wens om niet meer bang te zijn voor honden of hoe je kunt leren om in het dagelijks leven om te gaan met situaties waar je honden tegenkomt.
  • Coachsessies of een traject met je eigen hond is ook mogelijk. Het uitgangspunt kan dan zijn om beter samen te werken met je hond, je hond beter te begeleiden of je hond beter te begrijpen.
  • Coaching zonder hond is natuurlijk ook mogelijk.
Responsive Menu
Add more content here...