Hersenwerk, Hondenspiegel

Erna met 2 van haar 4 coachhonden, Blitzz en Mazzel.

Mijn naam is Erna, geboren in 1968 in Delft en opgegroeid in het Westland. Al op jonge leeftijd leerde ik de Veluwe kennen en op mijn 21e verhuisde ik naar Gelderland.

Mijn passie is altijd het werken met mensen geweest. Eerst in horeca en detailhandel en later in de zorg als hulpverlener. Op mijn 32e ben ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) gaan studeren en na het eerste jaar ben ik overgestapt naar Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Deze studie heb ik in 2010 met een diploma afgerond.

Ik ben een groot dierenliefhebber en was als kind het typische paardenmeisje. Honden vind ik geweldig. Aan het einde van mijn SPH studie ben ik geïnteresseerd geraakt in het het coachen en begeleiden van mensen met behulp van honden. Ik heb hiervoor bijscholingen gevolgd en ik vind dit het meest geweldige werk om te doen.
Coaching met honden is hieruit ontstaan.

Ik werk volledig als zzp’er en je hebt dus rechtstreeks met mij te maken. Geen logge organisatie. Korte lijnen en direct contact. Meestal heb ik geen wachtlijst en kan de coaching of begeleiding snel starten.

Wil je eens kennis met me maken, heb je vragen en wil je meer weten over mijn manier van werken? Neem gerust contact met me op.