Voorstellen

Hersenwerk, Hondenspiegel

Erna met 2 van haar 4 coachhonden, Blitzz en Mazzel.

Mijn naam is Erna, geboren in 1968 in Delft en opgegroeid in een dorpje in het Westland. Al op jonge leeftijd leerde ik de Veluwe kennen en op mijn 21e verhuisde ik in mijn uppie vanuit Den Haag naar Otterlo.

Best stoer voor een jonge vrouw met een minderwaardigheidscomplex, niet begrepen door mijn ouders, verlegen en angstig voor autoriteit.

Ik weet waar je mee zit, heb veel meegemaakt en vooral belangrijk is dat ik heb geleerd hoe ik ondanks al mijn onzekerheden mijn leven toch vorm heb gegeven zoals ik dat wil. Dat ging ook niet zomaar. Ik heb dankzij hulp en coaching structuur in mijn leven aan leren brengen, deze door verkeerde relaties en zieke werkomgevingen ook meerdere keren omgegooid en weer opnieuw begonnen. Allemaal niet fijn maar wel belangrijk en oh zo leerzaam om zelf de touwtjes in handen te krijgen en regie over mijn leven te nemen.

Diverse ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik op mijn 32e Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) ben gaan studeren. Na het eerste jaar ben ik overgestapt naar Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). In 2010 heb ik supertrots mijn diploma gehaald.

Aan het einde van mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in het het coachen en begeleiden van mensen met behulp van honden.
Ik heb hiervoor bijscholingen gevolgd en ik vind dit het meest geweldige werk om te doen.
Coaching met honden is hieruit ontstaan.

Ik werk volledig als zzp’er en je hebt dus rechtstreeks met mij te maken. Geen logge organisatie.
Korte lijnen en direct contact. Meestal heb ik geen wachtlijst en kan de coaching of begeleiding snel starten.

Wil je kennis met me maken, even koffie drinken, heb je vragen en wil je meer weten over mijn manier van werken? Bel me op of stuur me een mailtje. Natuurlijk kun je ook het contactformulier gebruiken als je dat liever doet.

Ik hoor graag van je waar jij hulp of coaching bij nodig hebt om jouw leven structuur te geven, de touwtjes in eigen hand te krijgen en regie over je eigen leven te voeren.
In plaats van steeds maar terugvallen in je onzekerheden en angsten, daadwerkelijk stappen voorwaarts te zetten. Kleine stapjes of nu eens een grote stap. We kijken samen wat bij jou past.

Bel of mail me nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Responsive Menu
Add more content here...