De honden

Mijn co-trainers zijn ieder op hun eigen manier geschikt om je te helpen met het behalen van je doelen. Ik ga uit van het idee van pay-it-forward. Bijna al mijn honden zijn herplaatsers. En na een zorgvuldige heropvoeding en training mogen ze op hun beurt mensen helpen bij de coaching, Topdog en spiegeltraining.

 

Spip

Lieve kindervriend en ballengek Spip houd nooit op met spelen. Iedere bal die jij weggooit brengt hij terug. Houd jij het vol? En hoe maak je duidelijk dat het even genoeg is geweest? Spip is inmiddels een senior en eigenlijk met ‘pensioen’. Maar soms past het gewoon dat hij nog eens mee mag.

Blitzz

Blitzz is eigengereid, brutaal, zelfstandig en snel afgeleid. Ze daagt je uit om contact te maken én te houden want ze is zo weer foetsie. Met een nieuwsgierige bedenkelijkheid bekijkt ze iedere nieuwe situatie. Geef jij haar het vertrouwen om samen wat te ondernemen?

Bella

Helemaal uit Cyprus komt ze. Ze is een energieke spring in het veld. Altijd zin om te spelen en eindeloos ballen te apporteren. Maar het leven is niet alleen maar spel. Of wel? Samen met haar ga je het ontdekken.

Bodhi

Bodhi is de enige in mijn roedel die als pupje van 8 weken bij ons is gekomen. Inmiddels is ze een stoere puber met bijhorende eigen mening. Met hondenouders die elders in het land goed werk leveren bewijst Bodhi zich als een prachtige coachhond in spé.

In Memoriam

Emy

Emy was een vrolijke jonge meid die iedereen perfect wist te bespelen. Helaas is Emy erg ziek geworden en moesten we veel te snel weer afscheid van haar nemen.

Saffy

Grande dame Saffy gaf zich niet zomaar gewonnen. Ze wilde altijd eerst weten wat voor vlees ze in de kuip had. Daarom was ze juist zo’n goede coach-hond. Helaas werd ze erg ziek en hebben we haar in moeten laten slapen.

Mazzel

Grote, lompe knuffelbeer Mazzel was een hond die je tegen je grenzen liet aanlopen, je uitprobeerde en je uitdaagde om hem de duidelijkheid te geven die hij nodig had om samen te werken. Altijd vrolijk en zin om samen iets te ondernemen, was hij de ideale hond om samen op ontdekkingstocht te gaan. Hij heeft een hoge leeftijd bereikt maar we moesten hem uiteindelijk toch zijn laatste rust geven.

Responsive Menu
Add more content here...