Coaching

Je kunt om allerlei redenen coaching zoeken. Je zit niet lekker in je vel of in je relatie. Op je werk wordt van alles van je verwacht op een manier die je niet prettig vindt of je voelt dat je het niet (meer) aan kunt.
Coaching kan dan helpen om zelf beter in te zien waardoor je steeds in hetzelfde patroon terecht komt of waarom je in bepaalde situaties op een niet functionele manier reageert.

Praktisch en duidelijk

Dit is feedback die ik krijg over mijn coachsessies van klanten en andere coaches waar ik mee samen heb gewerkt of een opleiding gevolgd. Mijn pragmatische aanleg helpt me om heel snel in te schatten waar jouw knelpunten zitten en er oefeningen bij te bedenken die je verder helpen.

Leren over jezelf , waarom je doet wat je doet en hoe het ook anders kan

Tijdens coachsessies leer je kijken naar jezelf en hoe je dagelijkse zaken, thuis of op je werk, aanpakt en of je dit doet op een manier die je helpt en goed is voor jou. De meest gestelde coachvragen gaan over wat je zegt en uitstraalt in gesprekken met anderen en of die ander jou boodschap opvat zoals jij hem hebt bedoeld. Je grenzen stellen, je grenzen bewaken en nee durven zeggen.